Skip to content

Meer informatie
voor professionals

Speciaal ontworpen voor projectontwikkelaars

Hoe geef je de koper van een nieuwbouwwoning een unieke badkamer, zonder daarbij als ontwikkelaar of aannemer in te leveren? The Lavatory is het lang verwachte antwoord op de dertien-in-dozijn badkamer die doorgaans geplaatst wordt in nieuwbouwprojecten. De koper bepaalt zelf hoe zijn of haar Lavatory eruit komt te zien met behulp van slechts drie keuzes. Wat de klant ook kiest, het resultaat is altijd een smaakvolle badkamer.
Niet de koper, maar de aannemer en ontwikkelaar kiezen meestal de badkamer van een nieuwbouwwoning. Wat de koper vervolgens aantreft is de meest standaard en risicoloze optie: goedkoop, onpersoonlijk en ronduit saai. Uiteraard kan een eigen ontwerp van een architect hier uitkomst bieden, maar dat is voor de koper geen voordelige optie. The Lavatory is de oplossing waarmee alles in één keer opgevangen wordt.

The Lavatory laat zich het best omschrijven als een kant-en-klaar design badkamerpakket. Het is een stijlvolle combinatie van tegels, badkamermeubel en sanitair die naar smaak van de koper samengesteld wordt en door de ontwikkelaar moeiteloos in een woning geplaatst kan worden. Niet voor niets kozen maar liefst 120 nieuwe woningeigenaren van het Utrechtse nieuwbouwproject Wonderwoods voor The Lavatory. Maar ook de ontwikkelaar is blij: dankzij de luxe uitstraling en hoge kwaliteit verhoogt de badkamer de waarde van de woning. En dat allemaal zonder gedoe en voor een zeer aantrekkelijke prijs.


Duurzaam

The Lavatory wordt in zijn geheel in Nederland en elders in Europa geproduceerd en is 100% circulair. Zo is het badkamermeubel gemaakt van het duurzame melamine, een recyclebare spaanderplaat die heel lang meegaat. Aan het einde van de levensduur halen we het meubel op, en recyclen of hergebruiken we de onderdelen.


Eén badkamer, één kleur 

The Lavatory wordt geleverd in een kleur die de koper zelf kiest uit één van de acht stijlvolle tinten. Niet alleen het meubel, maar ook de douchedeur, tegelvoegen, spiegel, tegels, radiator en de schakelaar worden in deze kleur geleverd. De tegels zijn van Winckelmans, het merk met een slijtvaste reputatie. 

Sanitair 

The finishing touch voor The Lavatory komt van badkamerproducent Xenz, bekend van hun luxueuze sanitair. Alle producten zijn met zorg geselecteerd, van de verlichte en verwarmde spiegel tot aan de fonteinbak met monochrome afvoerplug. De kleurkeuze voor deze producten ligt ook weer in de handen van de koper. De kranen en douche zijn verkrijgbaar in mat zwart, mat wit, chroom of grijs; het sanitair is er in de kleuren mat wit, glans wit, mat zwart of mat grijs. 

Meer voordeel, geen gedoe 

The Lavatory is een badkamer met een hoge marktwaarde, tegen een aantrekkelijke prijs. De ontwikkelaar heeft geen omkijken naar de keuzes die de koper voor de badkamer maakt; dit wordt namelijk geregeld met een online platform.

Garantie 

Op The Lavatory zit een garantieperiode van vijf jaar.

Bedrijfsgegevens hoofdkantoor

Let op: Op ons kantoor kunt u the Lavatory niet bezichtigen. Op dit moment is the Lavatory the bezichtigen op afspraak in Utrecht.

the Collection
Rigakade 10
1013 BC Amsterdam

tel: +31 (0)20 244 2906

Interesse in the Lavatory?

Vul je gegevens in en je ontvangt toegang tot de flyer met meer informatie.