Skip to content

Onze partners

Samen kunnen we meer dan alleen.
The Lavatory is daarom ontstaan met onderstaande partners.

Beyond Space

Beyond Space is een multidisciplinair architectenbureau, gevestigd in Amsterdam. Naast het maken van ongecompliceerde architectuur ontwerpt Beyond Space voor interieurs graag datgene wat zij zelf missen in het bestaande aanbod. Zo is hun bekroonde kantoorlijn ‘The Boring Collection’ ontstaan bij gebrek aan knap kantoormeubilair. The Cookery en The Lavatory zijn in 2020 geboren uit onvrede over de opgeleverde standaardkeukens in nieuwbouwprojecten.

Lees meer op
beyond.space.eu

 

Xenz

Jouw badkamer is de plek om je volledig te ontspannen. Maar ook de plek waar je ‘s ochtends in alle haast je tanden poetst en een borstel door je haar haalt. Kortom: het is belangrijk dat je je goed voelt in jouw badkamer. Wij bij Xenz snappen dat helemaal en krijgen energie van het creëren van prachtige badkamers. Al vanaf 2016 doen wij dit met veel passie vanuit onze fabriek hier in Nederland. En nee, niet alles ging vanzelf in de afgelopen jaren. Bouwen aan een merk kost tijd. We zijn trots op waar we nu staan. Met een netwerk van veel dealers verkopen we nu door het hele land een groot assortiment aan producten die eindeloos met elkaar te combineren zijn.

 
Lees meer op xenz.nl

Xenz

Quooker

Quooker is een familiebedrijf, gebouwd op enthousiasme en ondernemerschap. De trots op Henri Peteri, vader van Quooker-directeuren Walter en Niels Peteri en uitvinder van de kokendwaterkraan, is er nog altijd voelbaar.
De Quooker was de allereerste kokendwaterkraan ter wereld. Uitvindingen als het hoogvacuümgeisoleerde reservoir, de alles-in-één kranen Quooker Fusion en Flex én de serie zwarte kokendwaterkranen zorgden voor een revolutie in de keuken. Het innoveren ‘rondom de spoelbak’ gaat bij Quooker nog elke dag door.
Lees meer op quooker.nl

Smeg

Smeg is een Italiaans familiebedrijf dat design keukenapparatuur produceert.
Al meer dan 60 jaar staan de producten van Smeg bekend om het elegante en smaakvolle ontwerp, die zijn voortgekomen uit de samenwerking met wereldwijd beroemde architecten.
Dankzij de bedrijfscultuur en filosofie binnen Smeg Group waarbij de nadrukt ligt op kwaliteit, technologie en design, staat Smeg op internationaal niveau bekend als toonaangevend vertegenwoordiger van “Made in Italy”.
Lees meer op smeg.nl

The Lavatory Rigakade 10 1013 BC Amsterdam 020-2044598 | KvK: 88096025 | VAT: NL864501961B01