Skip to content

Over The Lavatory

Over The Lavatory

The Lavatory laat zich het best omschrijven als een kant-en-klaar design badkamerpakket. Het is een stijlvolle combinatie van tegels, badkamermeubel en sanitair die naar smaak van de koper samengesteld wordt en door de ontwikkelaar moeiteloos in een woning geplaatst kan worden. Niet voor niets kozen maar liefst 120 nieuwe woningeigenaren van het Utrechtse nieuwbouwproject Wonderwoods voor The Lavatory. Maar ook de ontwikkelaar is blij: dankzij de luxe uitstraling en hoge kwaliteit verhoogt de badkamer de waarde van de woning. En dat allemaal zonder gedoe en voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Wie we zijn

The Cookery en The Lavatory zijn 2020 geboren uit onvrede over de opgeleverde standaard oplossingen in nieuwsbouwprojecten. Lees er meer over op de Partner pagina.

Onze missie

The Lavatory is het lang verwachte antwoord op de dertien-in-dozijn badkamer die doorgaans geplaatst wordt in nieuwbouwprojecten. De koper bepaalt zelf hoe zijn of haar Lavatory eruit komt te zien met behulp van slechts drie keuzes. Wat de klant ook kiest, het resultaat is altijd een smaakvolle badkamer.

Productie

Om de uitstoot door transport minimaal te houden, worden de keukens van The Cookery volledig in Nederland geproduceerd.

Duurzaamheid

The Lavatory wordt in zijn geheel in Nederland en elders in Europa geproduceerd en is 100% circulair. Zo is het badkamermeubel gemaakt van het duurzame melamine, een recyclebare spaanderplaat die heel lang meegaat. Aan het einde van de levensduur halen we het meubel op, en recyclen of hergebruiken we de onderdelen.

Werken bij The Cookery

tekst

Pers en beeldmateriaal

tekst

The Lavatory Rigakade 10 1013 BC Amsterdam 020-2044598 | KvK: 88096025 | VAT: NL864501961B01